Radio Novice

Radio Novice (3)

Danes bo, od 20:00 do 22:00 ure, na sporedu že deseta romska oddaja na našem spletnem radiu RIC. Najprej boste prisluhnili novicam "Romi pri nas in po svetu", po novicah pa bodo sledile vaše glasbene želje in dobra romska glasba v sklopu oddaje z naslovom "Multi kulti". Vabljeni k poslušanju danes ob 20.-ih.
Avdive kataro 20:00.đi 22:00 časo tumaro romano radio. Anglunipe romane nevepija Roma amede Roma kotarsa sasti luma aven ameca ašunen tumaro romano Radio.
www.anglunipe.si

Radijska oddaja na radiu RIC

 
Dragi poslušalci, poslušalke
ponovno se bliža četertek in z njim tudi naša radijska oddaja na radiu RIC. Tokrat boste lahko slišali nekaj novic, ki so te dni kar odmevne in zajemajo romsko skupnost. Slišali boste kaj se je v resnici dogajalo v prvi romski gostilni "Romani Kafenava" kaj zaposleni očitajo Štefanu Simončiču, težave  Romov in kako oni peljejo svoje otroke v šolo in nekaj v aktualnih razstavah in izobraževalnem seminarju, ki se bo odvijal v Ljubljani, ne bo pa manjkoalo tudi odlične glasbe.
Kot vedno bova ponovno z vami dragi naši Haris in Tatjana s pričetkom ob 20.00 uri, za vse tiste ki bi morda želeli kaj povedati na to temo ali imate kakšno glasbeno željo nam lahko pišete na naši fb strani Romano Anglunipe ali na naš spletni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ter na telefonsko številko 070 431 949.
Samo za vas v četrtek 03.09.2015 ob 20.00 uri do slišanja Haris in Tatjana

 

JUTRI OB  20:00 URI  DO 22:00 PO,LETNA GLAZBENA ODDAJA TATJANA I HARIS 

POSLUŠAJTE NAS -  Tajsa ko 20:00 časo  điko 22:00  Romani muzikakeri programa tumenca, Tatjana thaj Haris 

PODLUŠITE NA WWW. Anglunipe.si

13.08.2015


NOVO NA RASPOREDU V ŽIVO ROMSKA ODDAJA ANGLUNIPE NA SPLETNI STRANI www.anglunipe.si  Čez letne počitnice nas lahko poslušate (ČETRTKOM od 20:00 ure do 22:00 ure)
Romske novice in multi kulti oddaja.NEVIPE KO NEVO ROMANO RADIO ANGLUNIPE KO PORTALI ŠAJ AŠUNEN.
www.anglunipe.si  Ašunipe si ko masek štar drom  štarto di kataro 20:00: časo đi 22:00 časo
Romane nevepija thaj multi kultuaakeri program MULTI KULTI.

 

 

 

 

 Romska oddaja anglunipe na www.anglunipe.si  e:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. - mob:0038670 431 949
Lahko kličete lahko nam pišete in uživite v poslišanju. Šaj akren šaj ramsaren thaj šukar ašunibe.
Ekipa Rica vam želi veliko uživanja v poslušanju :) 

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.net/
Full reviw on bet365 b.artbetting.net by artbetting.net
www.bigtheme.net