Radio Dogodki

Radio Dogodki (6)

Dragi poslušalci, drage poslušalke!


Tudi tokrat smo za vas v naši radijski oddaji pripravili nekaj aktualnih novic, ki so vezane za romsko skupnost in ostala dogajanja po Sloveniji in EU. Kaj smo natančneje pripravili za vas izveste vse v naši radijski oddaji, ki bo na sporedu 19.1.2017 s pričetkom ob 20.00 uri, zato nas ne pozabite poslušati.

 

Do slišanja,

vaša radijska ekipa RIC.

 

 

 

 

 Radijska oddaja Anglunipe 08.10.2015 od 20 do 22 h

 

 

 

Dragi naši zvesti poslušalci,

Ponovno je četrtek in z njim tudi naša radijska oddaja v živo iz etra studia RIC.

Tokrat boste lahko slišali nekaj aktualnih novic iz mednarodnega kongresa romskih žensk, ki je potekal v Makedoniji natančneje v Skopju na katerem se je udeležilo več kot 200 strokovnjakov in predstavnikov sveta Evrope, kaj se je odvijalo na prvi romski mini olimpijadi v Pušči z zanimivimi gosti v studiu in nekaj prispevka o legendarni romski glasbenici Uniji Ređepovi, ki nas je na žalost zapustila in kot vedno nekaj dobre glasbe. Za vse tiste, ki bi morda želeli kaj vprašati in pripomniti glede romske skupnosti v Sloveniji ali imate mogoče kakšno glasbeno željo nas lahko pokličete na tel: 070 431 949 ali nam pišete na fb: romano anglunipe in email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

 

 

Romano radio Anglunipe 08.10.2015 od 20 do 22 h

  

Dragone romalen avdive sem paltumenca ki amaro spletno radio, Anglunipe šaj ajrat te šunenamen.  Romane nevepija sar naklja koferncija ki Makedonija pale amare đuvlja thaj sar geli panda jek romani zvezda i Usnija Ređepva ko telfono amaro rajo Ljuvan Koko: katero 20:00 časo điko 22:00 časo .

Ki amaro spletno portali na tel: 070 431 949 ali nam pišete na fb: romano anglunipe in email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

 

Do slišanja radio RIC.

stran 1 od 2
The Best betting exchange http://f.artbetting.net/
Full reviw on bet365 b.artbetting.net by artbetting.net
www.bigtheme.net